PREMII ȘI DISTINCȚII

PREMII SI DISTINCTII ACORDATE MEMBRILOR DIN CORUL UNISON

PREMIUL DIRIJORULUI PREMIUL DE PENSIONARE PREMIUL COPILUL ANULUI ACORDAREA BURSEI UNISON & AGD PREMIUL DE RECUNOSTINTA SI APRECIERE

PREMIUL DIRIJORULUI - PREMIUL “GEORGE DUMITRAȘCU”

a. Dirijorul poate acorda premiul dirijorului, unui singur membru din cor sau mai multor membri din cor, dar nu mai multi de 3 membri (pe parcursul unei stagiuni in curs), insa membrul din cor care poate primi aceasta distinctie trebuie sa aiba o vechime in cor de minim 5 ani de activitate NEINTRERUPTA si trebuie sa faca parte din grupa de SENIORI! b. Premiul este cea mai mare distinctie acordata de catre dirijor; c. Dirijorul anunta nominalizarea la premiu cu cel putin 4 luni inainte; d. Premiul se acorda membrului din cor pentru activitatea vocala exceptionala, pentru activitatea muzicala artistica notabila, impresionanta, pentru colaborarea fructuoasa cu membrul din cor (dar cu parintii membrului), pentru disciplina si frumoasa colaborare dintre membrul din cor si colegi, membrul din cor si dirijor, pentru prezenta la repetitii si alte activitati, pentru implicarea si sustinerea activitatii corului, pentru implicarea in toate activitatile corului: concerte, turnee, tabere muzicale, excursii, spectacole, inregistari audio / video. e. Premiul consta in: 1. acordarea diplomei de excelenta, 2. trofeu, alte cadouri; 3. GRATUITATE PE VIATA in cor (taxa de cor)! f. Premiul poate fi oferit doar pe scena si doar in cadrul concertului de final de stagiune, oricand va fi acesta organizat.

ACORDAREA BURSEI UNISON – 10 ANI DE ACTIVITATE IN COR!

Pentru a primi bursa UNISON, membrul corului trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii: a. Sa fie admis in Corul Unison in urma auditiei muzicale; b. Sa aiba 10 (zece) ani de activitate NEINTRERUPTA in Corul Unison la grupa de seniori sau Corul Unison Transilvania! c. BURSA UNISON este acordata de Asociatia George Dumitrascu, in anul in care membrul corului Unison, implineste 10 ani de activitate si consta in gratuitatea unui an de activitate in cor. d. Asociatia George Dumitrascu – ofera diploma de excelenta.

PREMIUL DE PENSIONARE – PREMIUL DE EXCELENTA!

a. Premiul de pensionare, este una dintre cele mai mari distinctii acordate membrilor din cor care indeplinesc urmatoarele criterii: b. Au implinit 10 ani de activitate in cor; **La cererea scrisa (daca nu doreste sa isi mai continuie activitatea in cor dupa data implinirii celor 10 ani de activitate), membrul din cor poate primi PREMIUL DE PENSIONARE doar pe scena in cadrul concertului de final de stagiune si doar daca activeaza in cor pana la data concertului de final de stagiune organizat in stagiunea implinirii celor 10 ani de activitate. c. **dupa implinirea celor 10 ani de activitate in cor, membrul poate activa in cor pentru o perioada nedeterminata si daca doreste sa ramana in cor, pensionarea se va face in anul urmator, sau in anul in care va anunta retragerea din cor, DAR premierea se poate face doar pe scena si doar in concertul de final de stagiune. d. ***pentru a primi si beneficia de Bursa Unison, membrul din cor trebuie sa activeze in cor inca 12 luni dupa data implinirii celor 10 ani de activitate in cor. (vezi sectiunea Bursa Unison). e. Membrii din cor trebuie sa faca parte din Corul de Copii Unison – Seniorii sau Corul Unison Transilvania.

PREMIUL “COPILUL ANULUI” – PREMIUL DE POPULARITATE

a. Pentru acordarea premiului, copilul nominalizat trebuie sa aiba o vechime in cor de minim 4 ani; b. Copilul va fi votat de catre membrii din cor care au o vechime in cor de minim 1 an. c. Votul este secret, numele copilului fiind notat de catre membrii cu drept de vot, pe un bilet. d. Premiul este acordat pentru popularitatea membrului din cor, pentru activitatea sa artistica, muzicala exceptionala, pentru implicarea in studiu, repetitii, concerte, turnee, deplasari, excursii, pentru frumoasa prietenie si legatura cu colegii. e. Premiul poate fi oferit doar pe scena in cadrul concertului de final de stagiune, oricand va fi acesta organizat. f. Premiul consta in oferirea unei diplome, plachete, trofeu, flori, etc. g. Premiul se poate acorda doar membrului din Corul de Copii Unison – seniori!

PREMIUL DE RECUNOSTINTA SI APRECIERE – DISTINCTIE DE ONOARE!

a. Premiul se acorda membrilor din cor, care au avut o activitate notabila in cor (participari la concerte, turnee, programe muzicale, tabere, etc). b. Premiul se poate acorda doar membrilor din cor care au activat in cor NEINTRERUPT pe o perioada de minim 3 ani. c. Premiul consta in acordarea unei Diplome de Recunostinta si Apreciere pentru activitatea din cor. d. Premiul poate fi oferit doar pe scena in cadrul concertului de final de stagiune, oricand va fi acesta organizat si doar daca membrul din cor, a activat in cor pana la data concertului de final de stagiune din anul respectiv si doar daca si-a anuntat decizia de plecare din cor cu cel putin 30 de zile inainte de concertul de final de stagiune. e. Grupa din care trebuie sa faca parte membrul din cor: Senior sau Unison Transilvania.