AUDIȚII CORUL UNISON

Corul de Copii Unison, este alcatuit din trei grupe: CADETI, JUNIORI SI SENIORI! Pentru Corul de Copii Unison, sunt asteptati copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 17 ani, iar pentru Corul de voci feminine, Unison Transilvania, sunt asteptate domnisoare si doamne cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 de ani.
Pe lângă învățarea repertoriului și coregrafiei, fiecare repetiție include lucrări de tehnică vocală și expresie fizică și scenă. Cadetii, juniorii si seniorii repetă o singura data pe saptamana.
CADETII si JUNIORII, concertează de mai multe ori pe an și împărtășesc câteva momente muzicale si cu CORUL DE COPII UNISON – SENIORII si CORUL UNISON TRANSILVANIA.
SENIORII– corul de concert, Seniorii cu varste cuprinse intre 12 si 17 ani, studiaza o singura data pe saptamana sau atunci cand este necesar, de doua ori pe saptamana si concerteaza de mai multe ori pe an, au recitaluri si concerte publice si / sau private, apar in emisiuni radio, tv si este corul de turneu, care participa cel putin odata pe an la un festival international. Totodata, seniorii din Corul Unison sub pregatirea muzicala si artistica a maestrului George Dumitrascu, colaboreaza cu Opera Brasov, jucand in spectacolele de opera: Tosca si Boema de G. Puccini, Carmen de G. Bizet si Sunetul Muzicii de Richard Rodgers, Oscar Hammerstein II si Irwin Kostal.
CORUL UNISON TRANSILVANIA, cor de voci feminine, studiaza o singura data pe saptamana, sau atunci cand este nevoie, de doua ori pe saptamana, sustin recitaluri si concerte publice si / sau private si participa o data pe an la un festival international.
SALA DE REPETITIE Corul de copii Unison studiaza intr-o frumoasa sala de repetitii de aproximativ 250 mp2, din Centrul Civic – Brasov, Bulevardul Mihail Kogalniceanu, nr 15 – parter, vizavi de Colegiul National Dr. Ioan Mesota.