"MUZICA INOBILEAZA SUFLETUL"

CORUL DE COPII UNISON AUDIȚII

AUDIȚII CORUL DE COPII UNISON BRAȘOV - ROMANIA 2023

CAP.1. CATEGORII DE VÂRSTA: CADEȚI 6 - 9 ANI, JUNIORI 10 - 11 ANI, SENIORI 12 - 17 ANI (fete si băieți).
CAP.2. SOLICITAREA PENTRU AUDITIE: Solicitarea pentru auditie poate fi făcută doar de către un REPREZENTANT LEGAL (mama sau tata).Va rugam sa expediati pe adresa de e-mail: [email protected] gmail. com o solicitarea de inscriere pentru AUDITIILE UNISON, solictare care sa contina: 1). Numele si prenumele reprezentantului legal al copilului (mama sau tata); 2). Numar de telefon mobil (reprezentant legal – pentru a va contacta); 3. Numele si prenumele copilului – candidat; 4). Varsta copilului la adata completarii solicitarii de participare la auditie; 5). Orasul de domiciliul al copilului candidat; 6). Adresa de e-mail a reprezentantului legal al copilului – candidat. *Prin expedierea de pe adresa dumneavoastra de e-mail a datelor solicitate mai sus, se considera fara nici o alta interpretare ca ati fost de acord sa expediati datele solicitate pentru inscrierea si participarea la auditiile Corului Unison din Brasov – Romania si – ca, UNISON prin reprezentantul sau legal are ACCEPTUL / ACORDUL dumneavoastra de a prelucra datele dumneavoastra – persoanale, asa cum se mentioneaza in Politica de Confidentialitate prezentata pe Pagina Oficiala de Website a Corului Unison.
CAP.3. CONFIRMAREA INSCRIERII LA AUDITIE: După ce ati expediat datele solicitate mai sus, veți primi un mesaj (automat) de confirmare, pe adresa dumneavoastră de e-mail de pe care ați trimis solicitarea de audiție; Dacă nu ați primit mesajul de confirmare din partea UNISON, dintr-o posibilă eroare, vă rugăm să ne contactați urgent la numărul de telefon: 0735 224 270 * NU UITAȚI SĂ VERIFICAȚI CĂSUȚA DE E-MAIL ȘI IN SPAM!
CAP.4. AUDITIA - REGULAMENT: 1.Dupa primirea solicitarii dumneavoastra pentru auditie si confirmarea noastra de primire, veti primi pe adresa dumneavoastra de e-mail (in termen de maxim 10 zile calendaristice), cantecele pe care trebuie sa le pregateasca copilul candidat pentru auditie si regulamentul auditiei! (Fisierul audio expediat de Unison, contine mai multe cantece interpretate de catre un membru din Corul Unison). 2. Copilul – candidat, va studia si invata cantecele acasa si apoi,va inregistra cantecele (IN FORMAT VIDEO) – inregistrarea se poate realiza cu telefonul mobil; 3. Porniti camera video; 4. Apasati recorder (inregistrare video); 5. Copilul va sta in picioare, in fata unui perete gol, intr-o zona “simpla, neutra”. 6. Dupa o pauza de 2 – 3 secunde, copilul va incepe sa cante. 7. Dupa ce a terminat de cantat, opriti inregistrarea. 8. Salvati fisierul si-l expediati conform detaliilor de mai jos. 9. Toate etapele precizate mai sus trebuie sa fie agreate si transmise doar de catre parinti / reprezentantii legali ai minorului (ei).
CAP.5. AUDITIA - FINALIZARE: UNISON, vă va preciza data cand va trebui sa expediati inregistrarea video. 1. Veti expedia fiecare inregistrare video ce contine vocea si imaginea copilului interpretand cantecul, pe dresa de e-mail [email protected]; 2. Auditia este gratuita, nu se percepe taxa de auditie; 3. Dupa ce dirijorul a ascultat si vizionat inregistrarea pentru auditie si va nota (juriza) interpretarea copilului – candidat, va sterge definitiv fisierul video din calculator, laptop, telefon, etc. 4. Decizia dirijorului este definitiva si nu poate fi contestata. 5. Veti primi pe adresa de e-mail, rezultatul obtinut; 6. Numarul de locuri, este limitat! Mult succes!
CAP.6. ACORDUL DE PARTICIPARE: Prin expedierea catre UNISON a datelor dumnevoastra solicitate pentru auditie si anume: 1) Numele si prenumele reprezentantului legal mama sau tata, 2) Numar de telefon mobil reprezentant legal, pentru a va contacta, 3) Adresa dumneavoastra de e-mail pentru a vă contacta, 4). Numele si prenumele copilului, 5) Varsta copilului, 6) Orasul de domiciliu al copilului candidat, toate aceste date fiindu-ne necesare in vederea comunicarii si transmiterii tuturor informatiilor cu privire la auditiile Unison; Prin expedierea fișierului video, către Unison – prin intermediul adresei de e-mail "[email protected] com" cu scopul de participare la Auditiile Corului Unison; se consideră / se intelege fara nici o alta interpretare ca sunteti de acord cu toate regulile mentionate mai sus si se intelege ca ati fost de acord sa expediati fisierul video si ca v-ati dat consimtamantul cu privire la intreaga procedura de auditie, evaluare, prin actiunea dumneavoastra si anume aceia de a expedia toate datele si fisierele video pe adresa de e-mail [email protected] Prin expedierea mesajului / mesajelor dumneavoastră catre [email protected] se considera acceptul dumneavoastra cu privire la transmiterea si prelucrarea datelor de inscriere la auditie. UNISON, DUMITRAȘCU GEORGE PFA, AGD sunt unici producători, titulari ai drepturilor de autor și drepturi conexe din și ale evenimentelor prezentate de către UNISON, motiv pentru care își rezervă dreptul de a se apăra prin toate mijloacele prevăzute de lege. Regulile de participare la AUDIȚIILE UNISON sunt stabilite de managerul general Unison, domnul George Dumitrașcu, se adresează tuturor participanților și vin în sprijinul realizării evenimentelor în condiții cât mai bune, civilizate si legale. Vă mulțumim pentru susținere, implicare, pentru distribuirea evenimentelor Unison, pentru like-ul oferit pe pagina oficială de Facebook a Corului Unison ! Va mulțumim și vă dorim mult succes!
ACTUALIZARE REGULAMENT AUDITII CORUL DE COPII UNISON: Prin expedierea catre UNISON a datelor dumnevoastra solicitate pentru auditie si anume: 1) Numele si prenumele reprezentantului legal mama sau tata, 2) Numar de telefon mobil reprezentant legal, pentru a va contacta, 3) Adresa dumneavoastra de e-mail pentru a vă contacta, 4). Numele si prenumele copilului, 5) Varsta copilului, 6) Orasul de domiciliu al copilului candidat, toate aceste date fiindu-ne necesare in vederea comunicarii si transmiterii tuturor informatiilor cu privire la auditiile Unison; Prin expedierea fișierului video, către Unison – prin intermediul adresei de e-mail "[email protected] com" cu scopul de participare la Auditiile Corului Unison; se consideră / se intelege fara nici o alta interpretare ca sunteti de acord cu toate regulile mentionate mai sus si se intelege ca ati fost de acord sa expediati fisierul video si ca v-ati dat consimtamantul cu privire la intreaga procedura de auditie, evaluare, prin actiunea dumneavoastra si anume aceia de a expedia toate datele si fisierele video pe adresa de e-mail [email protected] Prin expedierea mesajului / mesajelor dumneavoastră catre [email protected] se considera acceptul dumneavoastra cu privire la transmiterea si prelucrarea datelor de inscriere la auditie. UNISON, DUMITRAȘCU GEORGE PFA, AGD sunt unici producători, titulari ai drepturilor de autor și drepturi conexe din și ale evenimentelor prezentate de către UNISON, motiv pentru care își rezervă dreptul de a se apăra prin toate mijloacele prevăzute de lege. Regulile de participare la AUDIȚIILE UNISON sunt stabilite de managerul general Unison, domnul George Dumitrașcu, se adresează tuturor participanților și vin în sprijinul realizării evenimentelor în condiții cât mai bune, civilizate si legale. Vă mulțumim pentru susținere, implicare, pentru distribuirea evenimentelor Unison, pentru like-ul oferit pe pagina oficială de Facebook a Corului Unison ! Va mulțumim și vă dorim mult succes! Actualizare REGULAMENT SI ACORD 01.01.2023