CORUL DE COPII UNISON

Corul de Copii Unison este alcatuit din copii cu varste cuprinse intre 6 si 17 ani, impartiti pe mai multe grupe: cadeti, juniori si seniori, pasionati de cant și spectacol! Copiii, studiaza si repeta in frumoasa sala de repetitie din Centrul Civic al orasului Brasov, tehnica vocala, expresia corpului, dans și teatru elemente artistice ce insotesc in permanenta repertoriul corului. George Dumitrascu, acorda o importanta deosebita organizarii in mod constant de concerte, cursuri, spectacole și excursii care le permit copiilor sa înfloreasca artistic, sa lucreze în echipa, sa descopere alte culturi. George Dumitrascu, isi dorește să creeze o „familie artistica” in care copiii să se simta bine, sa invete sa cante, sa-si dezvolte creativitatea si personalitatea artistica, sa descopere bucuria de a fi pe scena, sa invete disciplina si importanta formarii unui spirit de echipa.

Te așteptăm să te înscrii în Corul de Copii Unison!

Te rugam sa citesti etapele de participare, prezentate mai jos. Iti multumim! Intr-o echipa minunata in care experimenteaza pe langa arta muzicii corale, disciplina, joaca si distractia, copiii cresc alaturi de Unison si traiesc satisfactia succesului, vrajind cu glasurile lor, mii si mii de suflete si minti ale publicului, an de an. Nimeni nu ar rata un concert al Corului Unison, nimeni nu ar pierde un astfel de eveniment, un astfel de moment care inalta suflete, care aduce zambete, care brazdeaza obraji cu lacrimi de fericire si umple inimi cu emotii frumoase.

CATEGORII DE VÂRSTĂ

6 - 10 ani (fete si baieti) 10 -12 ani (fete si baieti) 13 - 17 ani (fete si baieti)

ETAPA I

INSCRIEREA LA AUDITIE • Reprezentantul legal al copilului (mama sau tata), va trimite pe adresa de e-mail: auditiiunisonbrasov@gmail. com, intentia de inscriere a copilului in Corul Unison: 1). Numele si prenumele reprezentantului legal: 2). Numarul de telefon mobil, al reprezentantului legal: 3). Adresa de e-mail a reprezentantului legal; 4). Numele si prenumele copilului; 5). Varsta copilului; • Dupa ce vom primi intentia dumneavoastra, va vom transmite data si orele programului de repetitie - auditie. ATENTIE! Prin prezenta candidatului la Auditie, se considera fara nici o alta interpretare ca sunteti de acord cu PARTICIPAREA LA AUDITIE si se considera ca v-ati dat consimtamantul cu privire la intreaga procedura de auditie, evaluare, inclusiv la accesul datelor personale pe care le-ati transmis doar pe adresa de g-mail: [email protected] cu scopul de PARTICIPARE la auditie.

ETAPA a II-a

Copilul va participa la o repetitie - AUDITIE, în sala de repetitii a Corului Unison, împreună cu ceilalti copii, doar pe baza de inscriere si programare. Auditia, este sustinuta de dirijorul Corului Unison, domnul George Dumitrascu. Copilul, va participa la repetitia corului, impreuna cu ceilalti membri din cor. In sala de studiu, pe perioada auditiei, au acces in sala de repetitie, doar membrii corului si copiii - participanti la auditie. ATENȚIE! Prin prezența copilului candidat la Auditie, se considera fara nici o alta interpretare ca sunteti de acord cu PARTICIPAREA LA AUDITIE a copilului si se considera ca v-ati dat consimtamantul cu privire la intreaga procedura de auditie, evaluare, inclusiv la accesul datelor personale pe care le-ati transmis doar pe adresa de g-mail: [email protected] cu scopul de PARTICIPARE la auditie.

ETAPA a III-a

După AUDITIE, veti primi pe e-mail, rezultatul auditiei, urmand apoi o perioada de probă (de 30 de zile), perioada in care copilul, poate deveni membru permanent in Corul de Copii Unison. Va multumim si va asteptam cu drag!