ÎNCEPÂND CU DATA DE 8 IANUARIE 2024, POȚI PARTICIPA LA REPETIȚIILE CORULUI UNISON!

Te rugăm să citești etapele de participare, prezentate mai jos. Îți mulțumim!

BUCURIA DE A CÂNTA ÎMPREUNĂ!

GRUPELE CORULUI de COPII UNISON SUNT: CADEȚI: 6 – 11 ANI (fete și băieți) SENIORI: 12 – 17 ANI (fete și băieți)

ETAPA I

INTENȚIA DE PARTICIPARE • Reprezentantul legal al copilului (mama sau tata), va trimite pe adresa de e-mail: auditiiunisonbrasov@gmail. com, intenția de participare, care trebuie sa conțină: 1). Numele și prenumele reprezentantului legal: 2). Numărul de telefon mobil, al reprezentantului legal: 3). Adresa de e-mail a reprezentantului legal; 4). Numele și prenumele copilului; 5). Vârsta copilului; • După ce vom primi intenția dumneavoastră, vă vom transmite data si orele programului de repetitie - auditie. ATENȚIE! Prin prezența candidatului la Auditie, se considera fara nici o alta interpretare ca sunteti de acord cu PARTICIPAREA LA AUDITIE si se considera ca v-ati dat consimtamantul cu privire la intreaga procedura de auditie, evaluare, inclusiv la accesul datelor personale pe care le-ati transmis doar pe adresa de g-mail: audi[email protected] cu scopul de PARTICIPARE la auditie.

ETAPA a II-a

Copilul va participa la repetitie împreună cu membrii corului, iar dupa aceasta repetiție, dirijorul vă va transmite dacă, in urma repetitiei, copilul va deveni membru in Corul de Copii Unison. In sala de studiu, pe perioada repetitiei -auditie, au acces in sala, doar copiii, dirijorul si stafful Unison.

ETAPA a III-a

După perioada de probă (de 30 de zile), copilul, poate deveni membru permanent in Corul de Copii Unison, la grupa de: cadeți, juniori sau seniori, urmand procedurile de inscriere oficiala in Corul Unison. Va multumim si va asteptam cu drag!