CADEȚII

Cadetii Corului de Copii Unison cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani, formeaza grupa cu cei mai mici si energici membrii ai Corului Unison. Sunt copii talentati, cu un auz muzical bun, care fac primii pasi in arta muzicala corala si se pregatesc pentru un viitor in lumea muzicii. In ochii copiilor se citeste bucuria de a canta impreuna si de a fi indrumati de un om de exceptie.

JUNIORII

Juniorii Corului de Copii Unison cu varste cuprise intre 11 - 12 ani, animati de dorinta de a performa si de a fi cat mai buni, juniorii urmeaza sa faca tranzitia catre Seniori. Acestora li se pot alatura, dupa preselectie, si alti copii. Satisfactia si veselia acestor copii, indrumati de indragitul George Dumitrascu incanta orice om care are privilegiu sa-i vada si sa-i auda cantand pe scena.

SENIORII

Seniorii Corului de Copii Unison cu varste intre 12 si 17 ani, se remarca prin concerte de exceptie, imbinand muzica intr- o maniera exceptionala -cu o coregrafie demna de toata admiratia cu un repertoriu complex. Lucrarile muzicale se diversifica, complexitatea si dificultatea interpretarii creste, iar performanta este asigurata de un studiu mai aprofundat.