Donează

BILETE UNISON

Nimeni nu ar pierde un astfel de eveniment!
 1. Pentru REZERVAREA BILETELOR la evenimentele Unison vă rugăm să ne expediati o solicitare de rezervare la adresa de e-mail: bileteunisonbrasov @gmail.com  si vă asigurați că veți completa corect urmatoarele date:
 2. Numele si prenumele:
 3. Numele / denumirea concertului/evenimentului:
 4. Data evenimentului/concertului:
 5. Numar de bilete rezervate:
 6. Adresa de e-mail:
 7. Numar de telefon mobil:
 8. Datele de mai sus ne sunt necesare pentru o comunicare și o rezervăre cât mai corectă și transparentă.
 9. Prin expedierea solicitării dumneavoastră de rezervare vă asumați răspunderea achiziționării și achitării biletelor rezervate și în același timp ne oferiți acceptul dumneavoastră cu privire la înregistrarea datelor personale (numele și prenumele, adresa de e-mail și număr de telefon mobil). Datele dumneavoastră personale sunt respectate conform politicii cu privire la prelucrarea datelor personale – va rugăm citiți Privavcy & Cookies Policy de pe pagină oficială de web-ste a Corului Unison.
 10. Clientul declară și garantează sinceritatea și realitatea informațiilor pe care le furnizează atunci când completează și expediază solicitarea de rezervare a biletelor.
 11. Accesul copiilor la spectacolele UNISON, este permis începând cu vârstă de 7 ani.
 12. „Bilet” înseamnă un document fiscal individual care îi permite accesul clientului –public la Evenimentul menționat pe Bilet, Afiș, pagina oficiala de web-site – www.corulunison.ro
 13. Modelul biletului aparține UNISON  și PFA DUMITRAȘCU GEORGE și conține datele de identificare fiscale, datele evenimentului și prețul, iar un bilet este valabil pentru o singură persoană.
 14. Neachitarea biletelor în termen de 48 (patru zeci și opt) de ore de la dată înregistrării mesajului dumneavoastră duce la anularea rezervarii.
 15. Prețul unui bilet este indicat pe bilet si pe afișul evenimentului.
 16. Biletele rezervate se pot achita și ridică  în termn de 48 (patru zeci și opt) de ore de la data solicitării rezervarii, la sediul nostru din Bulevardul Mihail Kogălniceanu, nr, 15 – Brașov , vis-à-vis de Liceul/Colegiul Național Dr. Ioan Mesota (în clădirea cu grand Restaurant), la parter de luni până vineri între orele 18.00 – 20.00, înainte – veți fi contactat telefonic de către echipa Unison.
 17. În cazul în care din orice motiv nu ați reușit să achitați și să ridicați biletele, rezervarea se anulează de la sine!

REGULAMENT  PENTRU PUBLIC

CORUL UNISON vă solicită să acordați atenție următoarelor reguli ce sunt valabile la concertele / spectacolele – evenimentele Unison. Respectarea acestui REGULAMENT este obligatoriu pentru toate persoanele prezente la spectacole, concertele UNISON ®

 1. Accesul publicului la concertele / evenimentele UNISON se va face exclusiv pe baza de donatii, invitatii sau a biletelor puse în vânzare de către AGD, PFA DUMITRAȘCU GEORGE și/sau  UNISON, în limita locurilor disponibile.
 2. Conform regulamentului organizatorului, nu se pot distribui bilete fără loc! Prin achiziționarea biletului și prezența la eveniment, spectatorul acceptă să fie filmat / fotografiat (secvențe) în timpul reprezentației și permite UNISON utilizarea inregistrărilor foto/video/audio în scopuri promoționale, obligându-se să respecte prezentul regulament pe tot parcursul participării la evenimente.
 3. Este cunoscut faptul că biletele se epuizează în primele zile de la publicarea evenimentelor, drept pentru care vă mulțumim și vă sfătuim să vă rezervați din timp locuri pentru evenimentele UNISON – Marcă Înregistrată în România.
 4. Rezervările biletelor se poate face prin prin expedierea unui mesaj la adresa de e-mail: bileteunisonbrasov@gmail.com
 5. Rezervarea este valabila numai daca va contine urmatoarele detalii:
 6. Numele si prenumele:
 7. Numele / denumirea concertului/evenimentului:
 8. Data evenimentului/concertului:
 9. Numar de bilete rezervate:
 10. Adresa de e-mail:
 11. Numar de telefon mobil:
 12. Accesul publicului se va face pe bază de bilet de intrare până la orele precizate pe afiș, bilet, sau orice sursă oficială de informare Unison.
 13. Vă rugăm să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces și orice alte activităti ce premerg participarea la spectacol în sine, în scopul intrării în sală înainte de începerea actului artistic.
 14. După ora precizată pe afiș sau bilet nu se mai poate intra în sala de spectacole, contravaloarea biletului nereturnandu-se!
 15. Accesul copiilor in public in sala de concerte la spectacolele Unison este permis incepand cu varsta de 7 ani! 
 16. Pentru bilete pentru utilizatorii de scaune cu rotile și persoanele care le însoțesc va rugam sa ne contactati la numarul de telefon mobil 0722 512 082 .
 17. Sunt interzise:
 18. consumul de alimente, alte produse alimentare ce sunt ambalate în pungi (desert, dulciuri, fast food-uri, pufuleți, floricele) sau recipiente ce produc zgomot și pot deranja publicul și artiștii!
 19. Accesul în sala de spectacol cu orice tip de alimente, băuturi răcoritoare sau carbogazoase, băuturi alcoolice.
 20. Accesul în sala de spectacol cu lanterne laser, obiecte contondente sau ascuțite, substanțe toxice, odorizante, substanțe psihotrope sau arme.
 21. Accesul cu aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video.
 22. UNISON își rezervă dreptul de a efectua controale la intrare.
 23. Fumatul este interzis în interiorul sălilor / spațiilor / holurilor (inclusiv țigarete medicinale sau electronice).
 24. Accesul animalelor în sala de spectacol este interzis.
 25. Aruncarea de obiecte în scenă,
 26. Săvarsirea acțiunilor care incalcă ordinea și pereclitează desfăsurarea evenimentelor,
 27. Comportamentul agresiv, limbajul vulgar și abuziv, amenintările, tonul ridicat fată de ceilalți spectatori sau reprezentanții UNISON.
 28. Efectuarea actelor de comerț de orice tip, distribuirea produselor cu conținut informațional, publicitar fără acordul scris al conducerii UNISON.
 29. Publicul este rugat să oprească / închidă telefonul mobil la intrarea în sala de concert-din respect pentru artiști și din respect pentru toți cei din public!
 30. Vă reamintim că participați la un eveniment artistic-muzical de înaltă ținută profesională, drept pentru care vă mulțumim!
 31. Spectatorii se obligă să respecte regulile de bună purtare, să mentină ordinea publică și standardele de conduită acceptate, reglementările de securitate și de sigurantă anti-incendiu și să se conformeze ordinelor legale ale reprezentanților UNISON.
 32. UNISON, DUMITRAȘCU GEORGE PFA, AGD sunt unici producători, titulari al drepturilor de autor și drepturi conexe din și ale spectacolelor prezentate de către UNISON, motiv pentru care își rezervă dreptul de a se apăra prin toate mijloacele prevăzute de lege.
 33. Regulile de acces la concertele UNISON sunt stabilite de managerul general Unison, domnul George Dumitrașcu, se adresează tuturor participanților și vin în sprijinul realizării evenimentelor în condiții cât mai bune.

Vă mulțumim pentru susținere, implicare, pentru distribuirea evenimentului, pentru un like oferit pe pagina oficială de Facebook a Corului Unison si mai ales pentru prezenta la spectacolele noastre!

 

Manager General UNISON

 George Dumitrașcu