GEORGE DUMITRAȘCU

PRESEDINTE FESTIVAL Născut cu patru decenii în urmă în Constanța, “maestrul George Dumitrascu” cum este apelat de cei din jur, este omul fără varstă. Filosofia sa fată de arta muzicală în care excelează este cea inspirată de cuvintele lui Platon: “Muzica oferă un suflet Universului, aripi minții, zbor imaginației și viată oricui, indiferent de varstă”… și când vine vorba de varstă, el este cel mai indreptătit să facă referire la aceasta deoarece mai micii săi coriști au vârste fragede însă cu timpul, maturizandu-se și devenind talente recunoscute pe scenă, atât ca membrii ai Corului cât și ca soliști. Manager general al Corului Unison, dirijor recunoscut de Consiliul Artistic al World Peace Choral Festival Viena prin titulatura de Membru Onorific, președinte al Asociației George Dumitrascu, membru în jurii internaționale, profesor de canto, omul George Dumitrașcu este simplu în aparentă dar complex în esentă.

ELLA DRAGUȘIN

PURTĂTOR DE CUVÂNT CONSILIER Membră în Corul Unison din anul 2013. Am ales să fac parte din acest cor minunat din mai multe motive. Îmi place muzica, să o ascult, să cânt, mă face fericită! Apoi îmi place să fac parte dintr-o echipă. Îmi plac oamenii. Îmi place să ajut și să fiu ajutată. Iubesc tot ce e legat de acest cor, pe care îl cunosc chiar de la înființare, de acum mai bine de 20 de ani. Pot spune că el, Corul Unison, face parte din viața mea și că eu fac parte din marea familie Unison.

LOREDANA IONIȚĂ

CONSILIER DOCUMENTARE Membra a Corului Unison din anul 2020 Pentru mine muzica este bucurie, emotie si sensibilitate. Sunt incantata si onorata sa fiu parte a acestei echipe de oameni minunati care, prin acest festival isi doresc sa aduca magia muzicii in sufletele oamenilor prin multe voci de valoare si momente de neuitat !

ROBERT COSTACHE

LIDER SENIOR CONSILIER DOCUMENTARE Sunt membru in Corul de copii Unison - Seniorii. In acest scurt timp, Corul Unison mi-a devenit o a doua familie. Este un adevarat privilegiu sa ma aflu printre atatia oameni ai caror pasiune pentru muzica inseamna nu doar muzica in sine ci si joaca din spatele acesteia, prieteniile legate prin aceasta si in sine, modul de viata pe care muzica il creaza. „Când cuvintele eșuează, muzica vorbește” -Hans Christian Andersen.