ETAPA 1

ETAPA I INSCRIEREA LA AUDITIE Reprezentantul legal al copilului (mama sau tata), va trimite pe adresa de e-mail: auditiiunisonbrasov@gmail. com, intentia de inscriere a copilului in Corul Unison: 1). Numele si prenumele reprezentantului legal: 2). Numarul de telefon mobil, al reprezentantului legal: 3). Adresa de e-mail a reprezentantului legal; 4). Numele si prenumele copilului; 5). Varsta copilului; Dupa ce vom primi intentia dumneavoastra, va vom transmite data si orele programului de repetitie - auditie. ATENTIE! Prin prezenta candidatului la Auditie, se considera fara nici o alta interpretare ca sunteti de acord cu PARTICIPAREA LA AUDITIE si se considera ca v-ati dat consimtamantul cu privire la intreaga procedura de auditie, evaluare, inclusiv la accesul datelor personale pe care le-ati transmis doar pe adresa de g-mail: [email protected] cu scopul de PARTICIPARE la auditie.

ETAPA a II-a

ETAPA a II-a PARTICIPAREA LA AUDITIE Copilul va participa la o repetitie - AUDITIE, în sala de repetitii a Corului Unison, împreună cu ceilalti copii, doar pe baza de inscriere si programare. Auditia, este sustinuta de dirijorul Corului Unison, domnul George Dumitrascu. In sala de studiu, pe perioada auditiei, au acces in sala de repetitie, doar membrii corului si copiii participanti la auditie. ATENȚIE! Prin prezența copilului candidat la Auditie, se considera fara nici o alta interpretare ca sunteti de acord cu PARTICIPAREA LA AUDITIE a copilului si se considera ca v-ati dat consimtamantul cu privire la intreaga procedura de auditie, evaluare, inclusiv la accesul datelor personale pe care le-ati transmis doar pe adresa de g-mail: auditiiunisonbrasov @gmail.com cu scopul de PARTICIPARE la auditie.

ETAPA a III-a

ETAPA a III-a REZULTATUL AUDITIEI SI INSCRIEREA IN COR După AUDITIE, veti primi pe e-mail, rezultatul auditiei, urmand apoi o perioada de proba (de 30 de zile), perioada in care copilul, poate deveni membru permanent in Corul de Copii Unison. Va multumim si va asteptam cu drag!