Donează

Seniori

Mai mult

Stars

Mai mult

Juniori

Mai mult

Cadeți

Mai mult

Despre Corul Unison

Într-o echipă superbă, în care experimentează-pe langă arta muzicii corale-disciplină, joacă și distracția, copiii cresc alături de Unison și trăiesc satisfacția succesului, vrăjind cu glasurile lor, an de an, începând din 2001, mii și mii de suflete și minți ale publicului. Nimeni nu ar rata un concert al Corului de Copii Unison, nimeni nu ar pierde un astfel de eveniment, un astfel de moment care înalță suflete, care aduce zâmbete, care brăzdează obraji cu lacrimi de fericire și umple inimi cu emoții frumoase.

Unison s-a maturizat și se perfecționează continuu, azi desfășurându-și activitatea într-o frumoasă locație din Centrul Nou al Brașovului. A devenit în timp un motiv de mândrie pentru Brașov, corul fiind invitat să cânte în cadrul unor festivaluri renumite din România, dar și în cadrul unor evenimente muzicale de excepție din Europa, de fiecare data revenind acasă cu premii și trofee râvnite de sute de alți artiști internaționali.

George Dumitrascu părintele Corului de Copii Unison nu poate fi decât un veritabil talent, îndrăgostit de muzică, un om care a ales pentru el o copilărie muzicală, o adolescență printre portative, o tinerețe plină de note muzicale și inevitabil o viață dedicată muzicii și descoperirii de fragede talente. După ce a înființat Corul de Copii Unison s-a dedicat cu trup și suflet acestei minunate activităti, alocând tot timpul lui acestei reale pasiuni pentru muzică și petrecând marea majoritate a timpului formând și perfecționând copii talentați.

Concerte

Turnee

Membrii

Ani de activitate
Bucuria de a cânta

Corul Unison

George Dumitrașcu

Dirijor, manager general, director creativ

Mai mult

Turnee Corul Unison

Ducem bucuria muzicii în toate colțurile lumii.

Mai mult

Echipa Corului Unison

Ne ajută să vă bucurăm sufletul cu glasurile noaste.

Mai mult

Evenimentele Corului Unison

Haide să vezi pe unde cântăm și încântăm.

Mai mult

Galerie Corul Unison

Haide să ne cunoști, să vezi cât de frumoasă este lumea Unison!

Galerie
Site-uri partenere

Corul de copii Unison

Asociația George Dumitrașcu

Este dedicată promovării culturii, muzicii corale si individuale...

RUMF

Romania Unison Music Festival