Diana Ramona, romanca de Alba si Bihor , sunt casatorita si , impreuna cu sotul meu avem o comoara de fetita pe nume Patricia Maria.

Pe la 4 ani parintii mei au cumparat un pian (cat o Dacie la pret si dimensiuni) nestiind inca  daca am aptitudini muzicale, dar , considerand ca , in caz contrar, vor folosi pianul ca mobilier in casa . Lozul a fost totusi castigator!

Am urmat Scoala de Muzica, Liceul de arta din Alba Iulia, am studiat 3 ani la Academia de Muzica din Cluj , si apoi am facut doua facultati de dirijat cor si dirijat orchestra in Germania, la Universitatea ” Robert Schumann” din Duesseldorf .

Dupa 9 ani de studii si experiente prin Europa , impreuna cu sotul meu am hotarat sa ne repatriem , si sansa ne-a adus la Brasov,  unde oricum am dorit sa locuim. Aici am experimentat „privilegiul” de a fi bugetar in rolul de prof. de pian la Liceul de Arta si maestru de cor la Opera.

Apoi, dorinta de mai bine mi-a dat ocazia sa lucrez la CGS pe proiectul Dell , si tot aceeasi dorinta ma face sa devin colega voastra.

Despre mine ca fiinta pot cu certitudine sa spun ca m-am născut ca să iubesc MUZICA și OAMENII. Și nu as vrea sa pot altfel! Muzica este o pasiune adâncă a ființei mele, este arta care reușește sa-mi dăruiască energia vieții, împlinirea sufletului, si uneori da, chiar sa ma înalte! In urma cu aproape 1 an am pășit timida spre Unison. Făceam acest lucru fiindca cautam Muzica. Și-l făceam fără așteptări! Și Doamne, ce bine ca eram în căutarea muzicii, si mi-a apărut în cale Unisonul! Căci multe momente de fericire și bucurie am simtit alături de oamenii care s-au alăturat cu dăruire acestei minunate familii. Ca sa nu mai spun de împlinirea gigantica simțită în momentul câștigării Marelui Trofeu în Croația! Și simplu și pur, Unisonul a reușit treptat sa facă parte din gândurile și simțurile mele, sa fie TIMP din viata mea, și sa însemne ATAȘARE,  IMPLICARE, DĂRUIRE, ȘI MULTA DRAGOSTE.