"MUZICA INOBILEAZA SUFLETUL"

AUDITII CORUL DE COPII UNISON BRAȘOV

REGULAMENT!

Pentru înscrierea și participarea la AUDIȚIILE CORULUI DE COPII UNISON din Brașov - România, regulamentul conține un numar de 6 capitole, prezentate mai jos! Va multumim!

CALENDARUL DE INSCRIERE ȘI PARTICIPARE 06 AUGUST - 10 SEPTEMBRIE 2021

CAP.1. CATEGORII DE VÂRSTA: CADEȚI 6 - 9 ANI, JUNIORI 10 - 12 ANI, SENIORI 13 - 15 ANI (fete si băieți).

UNISON, organizează audiții pentru CATEGORIA DE VÂRSTĂ 6 – 15 ANI, împliniți la data audiției, pentru grupele de: CADEȚI 6 - 9 ANI, JUNIORI 10 -12 ANI și SENIORI 13 - 15 ANI, împliniți la data AUDIȚIEI – fete și băieti! Înscrierile pentru audiții se pot realiza doar pe adresa de e-mail: auditiiunisonbrasov @gmail .com

CAP.2. SOLICITAREA PENTRU AUDITIE

Solicitarea pentru auditie poate fi făcută de către un reprezentant legal (mama sau tata).Va rugam sa expediati pe adresa de e-mail: auditiiunisonbrasov@ gmail. com o solicitarea de inscriere la AUDITII UNISON care sa contina: 1). Numele si prenumele reprezentantului legal al copilului (mama sau tata); 2). Numar de telefon mobil (reprezentant legal – pentru a va contacta); 3. Numele si prenumele copilului – candidat; 4). Data nasterii copilului candidat: ZZ / LL/ AAAA; 5). Orasul de domiciliul al copilului candidat; 6). Adresa de e-mail a reprezentantului legal al copilului – candidat. *Prin expedierea de pe adresa dumneavoastra de e-mail a datelor solicitate mai sus, se considera fara nici o alta interpretare ca ati fost de acord sa expediati datele solicitate pentru inscrierea si participarea la auditiile Corului Unison din Brasov – Romania si – ca, UNISON, are ACCEPTUL / ACORDUL dumneavoastra de a prelucra datele dumneavoastra – persoanale, asa cum se mentioneaza in Politica de Confidentialitate prezentata pe Pagina Oficiala de Website a Corului Unison.

CAP.3. CONFIRMAREA INSCRIERII LA AUDITIE

După expedierea datelor solicitate mai sus, veți primi un mesaj de confirmare pe adresa dumneavoastră de e-mail de pe care ați trimis solicitarea de audiție;  Dacă nu ați primit mesajul de confirmare din partea UNISON, dintr-o posibilă eroare, vă rugăm să ne contactați urgent la numărul de telefon: 0722512082 * NU UITAȚI SĂ VERIFICAȚI CĂSUȚA DE E-MAIL ȘI IN SPAM!

CAP.4. AUDIȚIA

Dupa primirea solicitarii dumneavoastra pentru auditie si confirmarea noastra de primire, veti primi pe adresa dumneavoastra de e-mail, cantecele pe care trebuie sa le pregateasca copilul candidat pentru auditie. (Fisierul audio expediat de Unison, contine mai multe cantece interpretate de catre un membru din Corul de Copii Unison). 2. Copilul – candidat, va studia si invata cantecele acasa si apoi,va inregistra cantecul (cantecele) (IN FORMAT VIDEO) – inregistrarea se poate realiza cu telefonul mobil; 3. Porniti camera video; 4. Apasati recorder (inregistrare video); 5. Copilul va sta in picioare, in fata unui perete gol, intr-o zona “simpla, neutra”. 6. Dupa o pauza de 2 – 3 secunde, copilul va incepe sa cante. 7. Dupa ce a terminat de cantat, opriti inregistrarea. 8. Salvati fisierul si-l expediati conform detaliilor de mai jos. 9. Totodata veti primi pe e-mail si regulamentul cu toate detaliile cu privire la inregistrarea si expedierea materialelor muzicale.

CAP.5. AUDIȚIA - FINALIZARE

UNISON, vă va preciza data cand va trebui sa expediati inregistrarea video. 1. Veti expedia fiecare inregistrare video ce contine vocea si imaginea copilului interpretand cantecul, pe dresa de e-mail [email protected]; 2. Auditia este gratuita, nu se percepe taxa de auditie; 3. Dupa ce dirijorul a ascultat si vizionat inregistrarea pentru auditie si va nota (juriza) interpretarea copilului – candidat, va sterge definitiv fisierul video din calculator, laptop, telefon, etc. 4. Decizia dirijorului este definitiva si nu poate fi contestata. 5. Veti primi pe adresa de e-mail, rezultatul obtinut; 6. Numarul de locuri, este limitat! Mult succes!

CAP.6. ACORDUL DE PARTICIPARE

Prin expedierea catre UNISON a datelor dumnevoastra solicitate pentru auditie si anume: 1) Numele si prenumele reprezentantului legal mama sau tata, 2) Numar de telefon mobil reprezentant legal, pentru a va contacta, 3) Adresa dumneavoastra de e-mail pentru a vă contacta, 4). Numele si prenumele copilului, 5) Varsta copilului, 6) Orasul de domiciliu al copilului candidat, toate aceste date fiindu-ne necesare in vederea comunicarii si transmiterii tuturor informatiilor cu privire la auditiile Unison; Prin expedierea fișierului video, către Unison – prin intermediul adresei de e-mail "auditiiunisonbrasov@gmail. com" cu scopul de participare la Auditiile Corului Unison; se consideră / se intelege fara nici o alta interpretare ca sunteti de acord cu toate regulile mentionate mai sus si se intelege ca ati fost de acord sa expediati fisierul video si ca v-ati dat consimtamantul cu privire la intreaga procedura de auditie, evaluare, prin actiunea dumneavoastra si anume aceia de a expedia toate datele si fisierele video pe adresa de e-mail [email protected]. Prin expedierea mesajului / mesajelor dumneavoastră catre [email protected] se considera acceptul dumneavoastra cu privire la transmiterea si prelucrarea datelor de inscriere la auditie. UNISON, DUMITRAȘCU GEORGE PFA, AGD sunt unici producători, titulari ai drepturilor de autor și drepturi conexe din și ale evenimentelor prezentate de către UNISON, motiv pentru care își rezervă dreptul de a se apăra prin toate mijloacele prevăzute de lege. Regulile de participare la AUDIȚIILE UNISON sunt stabilite de managerul general Unison, domnul George Dumitrașcu, se adresează tuturor participanților și vin în sprijinul realizării evenimentelor în condiții cât mai bune, civilizate si legale. Vă mulțumim pentru susținere, implicare, pentru distribuirea evenimentelor Unison, pentru like-ul oferit pe pagina oficială de Facebook a Corului Unison ! Va mulțumim și vă dorim mult succes!
Prezentul REGULAMENT a fost actualizat si aprobat de managerul general al Corului Unison, la data de 06 AUGUST 2021 si este valabil pana la data finalizarii inscrierilor pentru auditii.

Copyright © 2020 CORUL UNISON & Pfa Dumitrascu George & Asociatia George Dumitrascu | All Rights Reserved.