TERMENE SI CONDITIIÎn accesarea paginii noastre de website www.corulunison.ro sunteți de acord și vă obligați să respectati  Termenii și Condițiile de mai jos. 

Toate materialele de pe acest website, inclusiv, fără a se limita la text, date, grafică, logo-uri, pictograme pentru butoane, imagini, clipuri audio, clipuri video, link-uri, descărcări digitale, compilări de date și software sunt deținute, controlate de sau autorizate de UNISON ®  si  PFA DUMITRASCU GEORGE și este protejat de drepturi de autor, mărci comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală.

Materialele de pe acest website sunt puse la dispoziție exclusiv pentru uz personal, necomercial și nu pot fi copiate, reproduse, republicate, modificate, încărcate, postate, transmise sau distribuite în niciun fel, inclusiv prin e-mail sau prin alte mijloace electronice, fără acordul prealabil in scris al UNISON ®  si  PFA DUMITRASCU GEORGE (indiferent de situație). 

Puteți descărca materialele puse la dispoziție de pe acest website, numai pentru uz personal, non-comercial, cu condiția să păstrați intacte toate drepturile de autor și alte notificări de proprietate care pot apărea pe astfel de materiale.

Prin accesarea paginii nostre de website www.corulunison.ro sunteți de acord să accesați conținutul numai pentru propria dumneavoastră utilizare personală, non-comercială. Nu aveți voie să copiați, să stocați pe niciun suport, să distribuiți, să difuzați, să difuzați în public sau să schimbați în vreun fel nicio parte a site-ului web corulunison în orice alt scop fără permisiunea scrisă prealabilă a UNISON/Pfa Dumitrașcu George sau în conformitate cu Drepturile de autor.

Următoarele reguli, politici și exonerari de răspundere guvernează și / sau se aplică în cazul utilizării dumneavoastra serviciilor UNISON ® & PFA DUMITRASCU GEORGE de pe acest website  (inclusiv, fără limitare, orice afise, postere, panouri publicitare, sau alte servicii online furnizate pe acest site.

Utilizând acest website sau serviciile

UNISON ® & PFA DUMITRASCU GEORGE

sunteți de acord că:

(1) nu veți utiliza acest website  sau niciunul dintre serviciile UNISON ® & PFA DUMITRASCU GEORGE  pentru a posta materialele care sunt în mod sigur false și / sau defăimătoare, inexacte, abuzive, vulgare, obscene, profane, urâte, hărțuitore, amenințătoare, invazive al vieții private sau, în caz contrar, cu încălcarea oricărei legi;

(2) nu veți restricționa sau împiedica niciun alt utilizator să utilizeze și să se bucure de acest website  sau de oricare dintre serviciile UNISON ® & PFA DUMITRASCU GEORGE  furnizate de acesta (de exemplu, prin intermediul “hacking-ului” (haker) sau “defacement” (tradus: a strica, a defaima, a deprecia);

 (3) nu veți posta niciun material protejat de drepturi de autor pe acest site web sau pe oricare dintre serviciile UNISON ® & PFA DUMITRASCU GEORGE  furnizate aici, cu excepția cazului în care dețineți drepturile de autor în acest material;

(4) nu veți posta sau transmite nicio informație sau software care conține un virus, sau altă componentă dăunătoare, perturbatoare sau dăunătoare;

(5) nu veți posta sau transmite materiale care încalcă drepturile de autor ale altor părți sau alte drepturi de proprietate intelectuală;

(6) Sunteți singurul (a)  responsabil pentru conținutul mesajelor dvs. și sunteți de acord să despăgubiți UNISON ® & PFA DUMITRASCU GEORGE  cu privire la orice reclamație bazată pe transmiterea mesajului (mesajelor) și / sau a postării (lor).

(7) Postarea de reclame, mesaje trimise nejustificat în lanț, dezinformari, solicitări și altele asemenea, sunt necorespunzătoare și interzise pe si prin intermediul adreselor oficiale de e-mail cât și prin intermediul websiteului  cât și în orice alte servicii conexe UNISON ® & PFA DUMITRASCU GEORGE .

Este responsabilitatea dumneavoastră să vă protejați sistemul informatic, inclusiv hardware-ul, software-ul și informațiile stocate și să vă asigurați că orice date descărcate de pe acest site web nu conțin viruși sau elemente cu caracter distructiv.

Ne-am angajat să obținem cel mai înalt standard și calitatea informațiilor și am încercat să prezentăm informații exacte și actualizate. Cu toate acestea, nu oferim nici o garanție cu privire la exactitatea informațiilor de pe acest site web și nu acceptăm niciun fel de răspundere pentru pierderi, daune sau neplăceri cauzate ca o încredere a acestor informații. Site-uri terțe și conținut încorporat. Oferim link-uri către alte site-uri web și încorporam conținut (de exemplu, videoclipuri) din surse externe, însă această notificare se referă doar la website-ul UNISON. Nu avem control asupra site-urilor web externe și nu suntem responsabili pentru conținutul sau practicile lor de confidențialitate. Vă rugăm să citiți termenii de utilizare și politicile de confidențialitate pentru orice site-uri terțe pe care le vizitați prin link-uri de pe acest site.

Legea guvernantă

Sunteți de acord că, în cazul oricărei dispute de orice natură care ar putea apărea între dvs. și noi, acești termeni și aceste condiții vor fi guvernate și interpretate exclusiv în conformitate cu legea din Romania.

Deși acest site este accesibil la nivel mondial, nu toate produsele sau serviciile discutate sau care fac referite pe acest site sunt disponibile tuturor persoanelor sau în toate locațiile geografice.

UNISON & PFA DUMITRASCU GEORGE  își rezervă dreptul de a limita, la discreția sa, furnizarea și cantitatea oricăror produse sau servicii oricărei persoane sau zone geografice pe care le dorește.

Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu făcut pe acest site este nulă atunci când este interzisă.

Prin postarea de mesaje, încărcarea fișierelor, introducerea de date sau implicarea oricărei alte forme de comunicare prin intermediul acestui site, sunteți de acord să acordați UNISON & PFA DUMITRASCU GEORGE  si /sau succesorilor,  perpetuu, neexclusiv , ACORD  NERESTRICTIONAT, la nivel mondial, pentru:

(1) să utilizeze, să copieze,   să adapteze, să transmită, să efectueze public sau să afișeze orice astfel de comunicare,

(2) ACORD terților dreptul neîngrădit de a exercita oricare dintre drepturile de mai sus acordate cu privire la comunicare, inclusiv în fiecare caz, inclusiv dreptul de a exploata orice drepturi de proprietate în cadrul unei astfel de comunicări, inclusiv, dar fără a se limita la drepturile de autor, marca comercială. , marca de serviciu sau legile privind brevetele aflate sub orice jurisdicție relevantă,

(B) renunță absolut și irevocabil în favoarea UNISON & PFA DUMITRASCU GEORGE și a succesorilor, licențiatilor și atribuirilor sale, toate drepturile morale cu privire la orice astfel de comunicări,

(C) să execute și să livreaze alte documente și  acte și lucruri suplimentare pe care UNISON & PFA DUMITRASCU GEORGE le poate solicita în scopul de a da efect celor de mai sus.

Informațiile de identificare personală referitoare la dvs. colectate pe acest site web sau serviciile online UNISON & PFA DUMITRASCU GEORGE vor fi colectate, utilizate, întreținute și dezvăluite în conformitate cu politica de confidențialitate a UNISON & PFA DUMITRASCU GEORGE (Va rugam cititi Politica de Confidentialitate de pe website-ul UNISON).

În cazul încălcării de către dumneavoastră a tuturor TERMENILOR, CONDIȚIILOR, DREPTURILOR DE AUTOR, POLITICILOR PRECIZATE CLAR PE ACEST WEBSITE sunteti de acord sa despagubiti UNISON SI PFA DUMITRAȘCU GEORGE inclusiv veți suporta toate taxele si daunele.

În cazul în care oricare dintre dispozițiile prezentelor condiții sunt deținute de o instanță sau un alt tribunal de jurisdicție competentă pentru a nu putea fi aplicabile, aceste dispoziții sunt limitate sau eliminate în limita minimă necesară, astfel încât acești termeni și condiții să rămână altfel în forță și cu efect deplin.

UNISON SI PFA DUMITRAȘCU GEORGE poate modifica acești termeni și condițiile din când în când. Sunteți de acord să vă asigurați de modificări și, prin urmare, trebuie să vizitați periodic această pagină pentru a examina termenii și condițiile actuale la care sunteți obligat.

UNISON este MARCA INREGISTRATA IN ROMANIA iar Proprietarul Marcii Inregistrate UNISON, este domnul George Dumitrascu – Pfa care este si proprietarul drepturilor și în special a drepturilor de proprietate intelectuală sau industrială referitoare la Site, conținutul său (fotografie, text), prezentarea acestuia și asamblarea diferitelor elemente care îl compun. În mod similar, UNISON – MARCA INREGISTRATA in Romania & PFA DUMITRAȘCU GEORGE Sediul Profesional:  Bld. 15 Noiembrie, Nr.88, Bl.88, Sc.A, Ap.1, Jud. Brasov, Loc. Brasov, Romania; Sediu – punct de lucru: Bl-dul. Mihail Kogalniceanu, Nr 15 – parter, Loc. Brasov, Jud. Brasov, Romania. Identificator Unic la Nivel European EUID: ROONCR.F08/47/2002, Nr. ORC:  F8/47/07.02.2002  Cod Unic de Inregistrare Fiscala.19270420  sunt proprietarii exclusivi ale tuturor drepturilor privind logourile, mărcile sale comerciale și alte semne distinctive accesibile de pe site. În consecință, este interzisă modificarea, reprezentarea sau reproducerea, integral sau parțial, a site-ului și a conținutului său, indiferent de mediul și de procesul utilizat.

© 15 Octombrie 2021