Daca vrei sa devii coleg cu noi in Corul Unison Transilvania te rugam sa ne scrii pe adresa de e-mail: secretariatunison@gmail.com

REGULAMENT

CAP.1.  INTRODUCERE

Corul Unison Stars este alcătuit din tineri și adulți  care iși doresc să invețe să cânte în cor și să cunoască oameni noi  iar muzica sa fie principalul motiv al prieteniei lor. Sunt așteptați tineri și adulți entuziaști, talentați, creativi și care sunt gata să studieze în cor, să fie o provocare pentru ei, și mai ales să se distreze.

Pentru a deveni membru în Corul Unison Transilvania fiecare candidat trebuie să participe la audiție!

Candidații – vor completa și vor semna formularul de audiție (pe care il vor primi din partea noastră pe e-mail sau înainte de inceperea audiției, formular pe care îl vor preda înainte de începerea testării muzicale, completat și semnat și va achita taxa de audiție în valoare de 25 (douazeci și cinci)  lei pentru care veți primi bon fiscal.

Refuzul primirii bonului fiscal cât și  refuzul păstrării acestuia pâna la ieșirea din incinta sediului Unison, duce la anularea audiției candidatului/participantului.

Audițiile vor avea loc în Sala Studio Unison – sala oficială de repetiții a Corului Unison din Brasov, din Bulevardul Mihail Kogălniceanu, nr, 15 – Brașov , vis-à-vis de Liceul/Colegiul Național Dr. Ioan Meșotă (în clădirea cu Grand Restaurant), la parter.

CAP.2. ÎNSCRIEREA LA AUDIȚIE

Participarea la AUDIȚIE se poate face numai pe bază de programare.

Categorie de varsta de la 25 – 45 de ani.

Vă rugăm să vă asigurați că ați primit O CONFIRMARE DE ÎNREGISTRARE din partea Unison- în caz contrar vă rugăm respectuos să ne contactați la numărul de telefon: 0722512082 de luni până vineri între orele 10.00-18.00

Pentru ca solicitarea dumneavoastră să fie înregistrată cu succes, vă rugăm să respectați completarea solicitării de participare la audiție cu următoarelor date ce vin in sprijinul organizării audiției:

1.NUMELE ȘI PRENUMELE CANDIDATULUI:

2.VÂRSTA CANDIDATULUI LA DATA AUDIȚIEI:

3.ADRESA DUMNEAVOASTRĂ DE E-MAIL:

4.NUMĂRUL DUMNEAVOASTRĂ DE TELEFON MOBIL:

5.NUMELE ȘI PRENUMELE persoanei care a expediat solicitarea de audiție:

Prin expedierea mesajului dumneavoastră catre UNISON, se considera acceptul dumneavoastra cu privire la transmiterea datelor de inscriere la auditie.

CAP. 3. AUDIȚIA CONȚINE

reproducerea unor sunete muzicale de către candidat, exemplificate de dirijor, la pian sau vocal.

reproducerea unui ritm de către candidat, redat de dirijor.

participarea la repetitie si invatarea unui cantec pe parcursul repetitie.

interpetarea unui scurt cântecel în limba română (numai la decizia dirijorului) din repertoriul candidatului.

dirijorul poate solicita și un joc muzical la care candidatul trebuie să participe.

Sunt apreciate de către dirijor urmatoarele criterii:

întinderea vocală – ambitus

abilitatea de a cânta în ton

muzicalitatea și calitatea vocală

abilitatea de a urma instrucțiunile dirijorului

disciplina de studiu / audiție

CAP. 4. REZULTATUL AUDIȚIEI

Punctajul acordat de  dirijor nu poate fi contestat și nici modificat. Indiferent de rezultatul audiției ADMIS sau RESPINS taxa de participare  la audiție nu se poate returna, prin participarea dumneavoastră la audiție se intelege că ați agreat aceasta regulă.

CAP.5. REGULAMENT DE PARTICIPARE

Vă rugăm să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces și orice alte activități ce premerg participarea la audiția în sine, în scopul intrării în sala de audiție la ora la care ați fost programat.

După ora precizată in documentul informativ de participare la audiție, sau prin mesajul telefonic prin care vi se aduce la cunoștința ora începerii audiției, nu se mai poate intra în sala de audiții.

În sala de repetitii – SUNT INTERZISE: consumul de alimente, alte produse alimentare ce sunt ambalate în pungi (desert, dulciuri, fast food-uri, pufuleți, floricele) sunt interzise recipiente ce produc zgomot și pot deranja candidatii.

Este interzis accesul cu orice tip de alimente, băuturi răcoritoare sau carbogazoase, băuturi alcoolice.

Este interzis accesul cu lanterne, laser, obiecte contondente sau ascuțite, substanțe toxice, odorizante, substanțe psihotrope sau arme.

Este interzis accesul cu aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video.

UNISON își rezervă dreptul de a efectua controale la intrare.

Fumatul este interzis în interiorul sălilor / spațiilor / holurilor (inclusiv țigarete medicinale sau electronice).

Accesul animalelor in sala de audiție este interzis.

Mai sunt interzise:

săvarsirea acțiunilor care încalcă ordinea și periclitează desfășurarea evenimentelor,

comportamentul agresiv, limbajul vulgar și abuziv, amenințările, tonul ridicat față de echipa Unison, dirijor, manager, ceilalți participant la auditie, reprezentanții UNISON.

efectuarea actelor de comerț de orice tip, distribuirea produselor cu conținut politic, informațional, publicitar fără acordul în scris al conducerii UNISON.

Candidații sunt rugați să oprească / închidă telefonul mobil la intrarea în sala de audiție din respect pentru toți participanții.

Vă reamintim că participați la un eveniment denumit AUDIȚIE pentru care vă mulțumim!

Toti participanții la audiție se obligă să respecte regulile de bună purtare, să mențină ordinea publică și standardele de conduită acceptate, reglementările de securitate și de siguranță anti-incendiu și să se conformeze ordinelor legale ale reprezentanților UNISON.

UNISON, DUMITRAȘCU GEORGE PFA, AGD sunt unici producători, titulari al drepturilor de autor și drepturi conexe din și ale evenimentelor prezentate de către UNISON, motiv pentru care își rezervă dreptul de a se apăra prin toate mijloacele prevăzute de lege.

Regulile de acces la AUDIȚIILE UNISON sunt stabilite de managerul general Unison, domnul George Dumitrașcu, se adresează tuturor participanților și vin în sprijinul realizării evenimentelor în condiții cât mai bune si civilizate.

Vă mulțumim pentru susținere, implicare, pentru distribuirea evenimentului, pentru like-ul oferit pe pagina oficială de Facebook a Corului Unison si mai ales pentru prezența la Audițiile Unison!

Va mulțumim și vă dorim mult succes!