BUCURIA DE A CÂNTA ÎMPREUNĂ!

Grupa de vârstă 18 - 50 de ani (domnișoare / doamne) UNISON ®

Începănd cu luna Septembrie 2023 poți participa la repetițiile Corului Unison Transilvania!

Te rugăm să citești etapele de participare, prezentate mai jos. Îți mulțumim!

ETAPA I

INTENȚIA DE PARTICIPARE • dacă aveți 18 ani împliniți, vă rugăm să trimiteți pe adresa de e-mail: auditiiunisonbrasov@gmail. com, intenția dumneavoastră de participare, care trebuie sa conțină: Numele și prenumele, vârsta, număr de telefon mobil și adresa de e-mail. • După ce vom primi intenția dumneavoastră, vă vom expedia un formular, pe care vă rugăm respectuos să îl completați, semnați și să il aduceți la sediul Corului Unison atunci când veți veni.

ETAPA a II-a

Veți participa la repetiție împreună cu membrii corului, iar după această repetiție, dirijorul vă va transmite dacă veți deveni membru provizoriu pentru o perioadă de probă de 30 de zile. Prima lună va fi de probă și acomodare urmând ca din a doua lună să puteți deveni membră permanent, Unison si să participați la repetițiile și concertele corului Unison Transilvania! .

ETAPA A III-a

După perioada de probă (de 30 de zile), copilul, puteți deveni membră permanentă în Corul Unison Transilvania, urmând procedurile de înscriere oficială in Corul Unison Transilvania. Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!