BUCURIA DE A CÂNTA ÎMPREUNĂ!

Grupa de vârstă 18 - 50 de ani (domnișoare / doamne) UNISON ®

Începănd cu luna IANUARIE 2024, poți participa la repetițiile Corului Unison Transilvania!

Te rugăm să citești etapele de participare, prezentate mai jos. Îți mulțumim!

ETAPA I

INTENȚIA DE PARTICIPARE • dacă aveți 18 ani împliniți, vă rugăm să trimiteți pe adresa de e-mail: auditiiunisonbrasov@gmail. com, intenția dumneavoastră de participare, care trebuie sa conțină: 1). Numele și prenumele: 2). Vârsta: 3). Numărul de telefon mobil: 4). Adresa de e-mail: • După ce vom primi intenția dumneavoastră, vă vom transmite data si orele programului de repetitie - auditie. ATENȚIE! Prin prezența candidatului la Auditie, se considera fara nici o alta interpretare ca sunteti de acord cu PARTICIPAREA LA AUDITIE si se considera ca v-ati dat consimtamantul cu privire la intreaga procedura de auditie, evaluare, inclusiv la accesul datelor personale pe care le-ati transmis doar pe adresa de g-mail: [email protected] cu scopul de PARTICIPARE la auditie. Vă mulțumim!

ETAPA a II-a

Veți participa la repetiție împreună cu membrii corului, iar după această repetiție, dirijorul vă va transmite dacă veți deveni membru provizoriu pentru o perioadă de probă de 30 de zile. Prima lună va fi de probă și acomodare urmând ca din a doua lună să puteți deveni membră permanent, Unison si să participați la repetițiile și concertele corului Unison Transilvania! .

ETAPA A III-a

După perioada de probă (de 30 de zile), copilul, puteți deveni membră permanentă în Corul Unison Transilvania, urmând procedurile de înscriere oficială in Corul Unison Transilvania. Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!