ÎNCEPÂND CU LUNA SEPTEMBRIE 2023, POȚI PARTICIPA LA REPETIȚIILE CORULUI UNISON!

Te rugăm să citești etapele de participare, prezentate mai jos. Îți mulțumim!

BUCURIA DE A CÂNTA ÎMPREUNĂ!

GRUPELE CORULUI de COPII UNISON SUNT: CADEȚI: 6 – 9 ANI (fete și băieți) JUNIORI: 10 – 11 ANI (fete și băieți) SENIORI: 12 – 17 ANI (fete și băieți)

ETAPA I

INTENȚIA DE PARTICIPARE • Reprezentantul legal al copilului (mama sau tata), va trimite pe adresa de e-mail: auditiiunisonbrasov@gmail. com, intenția de participare, care trebuie sa conțină: • Numele și prenumele reprezentantului legal; număr de telefon mobil, adresa de e-mail a reprezentantului legal; • Numele și prenumele copilului; • Vârsta copilului; • După ce vom primi intenția dumneavoastră, vă vom transmite data si orele programului de repetitie - auditie. * Inainte de a participa la repetitie, reprezentantul legal al copilului, va completa la sediul Unison si va semna acordul expres de participare a minorului la repetitia Unison. Va multumim!

ETAPA a II-a

Copilul va participa la repetitie împreună cu membrii corului, iar dupa aceasta repetiție, dirijorul vă va transmite dacă, in urma repetitiei, copilul va deveni membru in Corul de Copii Unison. In sala de studiu, pe perioada repetitiei -auditie, au acces in sala, doar copiii, dirijorul si stafful Unison. Prima luna va fi de proba si acomodare urmand ca din a doua luna sa poata deveni membru permanent - Unison si sa participe la concertele corului Unison.

ETAPA a III-a

După perioada de probă (de 30 de zile), copilul, poate deveni membru permanent in Corul de Copii Unison, la grupa de: cadeți, juniori sau seniori, urmand procedurile de inscriere oficiala in Corul Unison. Va multumim si va asteptam cu drag!