BUCURIA DE A CÂNTA ÎMPREUNĂ!

GRUPELE CORULUI de COPII UNISON CADEȚI: 6 – 9 ANI (fete și băieți) JUNIORI: 10 – 11 ANI (fete și băieți) SENIORI: 12 – 17 ANI (fete și băieți)

Începănd cu luna martie 2023 poți participa la repetițiile Corului Unison!

Te rugăm să citești etapele de participare, prezentate mai jos. Îți mulțumim!

ETAPA I

ETAPA I INTENȚIA DE PARTICIPARE • Reprezentantul legal al copilului (mama sau tata), vor trimite pe adresa de e-mail: [email protected] com, intenția de participare, care trebuie sa conțină: • Numele și prenumele reprezentantului legal; număr de telefon mobil, adresa de e-mail a reprezentantului legal; • Numele și prenumele copilului; • Vârsta copilului; • După ce vom primi intenția dumneavoastră, vă vom expedia un formular, pe care vă rugăm respectuos să îl completați, semnați și să il aduceți la sediul Corului Unison atunci când veți veni cu copilul la repetiție.

ETAPA a II-a

Copilul va participa la repetitie împreună cu membrii corului, iar dupa aceasta repetiție, dirijorul vă va transmite dacă in urma repetitiei, copilul va deveni membru provizoriu pentru o perioada de probă de 30 de zile. Prima luna va fi de proba si acomodare urmand ca din a doua luna sa poata deveni membru Unison si sa participe la concertele corului Unison.

ETAPA a III-a

După perioada de probă (de 30 de zile), copilul, poate deveni membru permanent in Corul de Copii Unison, la grupa de: cadeți, juniori sau seniori, urmand procedurile de inscriere oficiala in Corul Unison. Va multumim si va asteptam cu drag!