AUDITII CORUL UNISON TRANSILVANIA - Brașov

Îți place muzica? Îți place sa cânți ? Dacă ai un auz și un simț ritmic bun – deja ai indeplinit toate cerintele majore de a cânta în Corul Unison Transilvania din Brașov! Cel mai important este să iubești să cânți iar familia sau cei apropiați să te susțină!

Corul Unison Transilvania Calendar inscriere la auditii: 6 AUGUST - 10 SEPTEMBRIE 2021. REGULAMENTUL pentru înscrierea și participarea la AUDIȚIILE CORULUI UNISON TRANSILVANIA din Brașov - România, conține un numar de 6 capitole, prezentate mai jos!

Va multumim!

CAP.1. CATEGORIA DE VARSTA: 18 - 45 ANI

Corul Unison, Brasov – Romania, organizeaza auditii pentru categoria de varsta 18 ani - 45 ani (impliniti) pentru corul UNISON TRANSILVANIA, fete si baieti! Inscrierile pentru auditii se pot realiza doar pe adresa de e-mail: auditiiunisonbrasov @gmail. com

CAP.2. SOLICITAREA PENTRU AUDITIE

In calitate de CANDIDAT, va rugam sa expediati pe adresa de e-mail: auditiiunisonbrasov@ gmail. com o solicitarea de inscriere la AUDITII UNISON TRANSILVANIA care sa contina: 1). Numele si prenumele; 2). Numar de telefon mobil; 3). Data nasterii: ZZ / LL/ AAAA; 4). Orasul de domiciliul; 5). Adresa de e-mail. *Prin expedierea de pe adresa dumneavoastra de e-mail a datelor solicitate mai sus, se considera fara nici o alta interpretare ca ati fost de acord sa expediati datele solicitate pentru inscrierea si participarea la auditiile Corului Unison Transilvania din Brasov – Romania si – ca UNISON, are ACCEPTUL / ACORDUL dumneavoastra de a prelucra datele dumneavoastra – persoanale, asa cum se mentioneaza in Politica de Confidentialitate prezentata pe Pagina Oficiala de Website a Corului Unison.

CAP.3. CONFIRMAREA INSCRIERII LA AUDITIE

După expedierea datelor solicitate mai sus, veți primi un mesaj de confirmare pe adresa dumneavoastră de e-mail de pe care ați trimis solicitarea de audiție; dacă nu ați primit mesajul de confirmare din partea UNISON, dintr-o posibilă eroare, vă rugăm să ne contactați urgent la numărul de telefon: 0722512082 * NU UITAȚI SĂ VERIFICAȚI CĂSUȚA DE E-MAIL ȘI IN SPAM!

CAP.4. AUDITIA - REGULAMENT

1. Dupa primirea solicitarii dumneavoastra pentru auditie si confirmarea noastra de primire, veti primi pe adresa dumneavoastra de e-mail, cantecele pe care trebuie sa le pregatiti pentru auditie. (Fisierul audio expediat de Unison, contine mai multe cantece interpretate de catre un membru din Corul Unison). 2. Candidatul (a), va studia si invata cantecele acasa si apoi,va inregistra cantecul (cantecele) (IN FORMAT VIDEO) – inregistrarea se poate realiza cu telefonul mobil; Veti primi pe e-mail regulamentul cu toate detaliile cu privire la inregistrarea si expedierea materialelor muzicale.

CAP.5. AUDITIA - FINALIZARE

EXPEDIEREA INREGISTRARII VIDEO PENTRU AUDITIE SE POATE FACE DOAR LA DATA PRECIZATA IN E-MAIL! 1. Veti expedia fiecare inregistrare video ce contine vocea si imaginea candidatului interpretand cantecul, pe adresa de e-mail [email protected]; 2. Auditia este gratuita, nu se percepe taxa de auditie; 3. Dupa ce dirijorul a ascultat si vizionat inregistrarea pentru auditie si va nota (juriza) interpretarea– candidatuli, va sterge definitiv fisierul video din calculator, laptop, telefon, etc. 4. Decizia dirijorului este definitiva si nu poate fi contestata. 5. Veti primi pe adresa de e-mail, rezultatul obtinut; 6. Numarul de locuri, este limitat! Mult succes!

CAP.6. ACORDUL DE PARTICIPARE

Prin expedierea fisierului video, catre Unison – prin intermediul adresei de e-mail "auditiiunisonbrasov@gmail. com" cu scopul strict de participare la Auditie, se considera fara nici o alta interpretare ca sunteti de acord cu toate regulile mentionate mai sus, se considera ca ati fost de acord sa expediati fisierul video si ca v-ati dat consimtamantul cu privire la intreaga procedura de auditie, evaluare. După expedierea datelor solicitate mai sus, veți primi un mesaj de confirmare din partea Unison, pe adresa dumneavoastră de e-mail de pe care ați trimis solicitarea de audiție; dacă nu ați primit mesajul de confirmare din partea UNISON, dintr-o posibilă eroare, vă rugăm să ne contactați urgent la numărul de telefon: 0722512082 * NU UITAȚI SĂ VERIFICAȚI CĂSUȚA DE E-MAIL ȘI IN SPAM! Prin expedierea tuturor mesajelor dumneavoastră catre [email protected] se considera acceptul dumneavoastra cu privire la transmiterea datelor de inscriere la auditie. UNISON, DUMITRAȘCU GEORGE PFA, AGD sunt unici producători, titulari ai drepturilor de autor și drepturi conexe din și ale evenimentelor prezentate de către UNISON, motiv pentru care își rezervă dreptul de a se apăra prin toate mijloacele prevăzute de lege. Regulile de participare la AUDIȚIILE UNISON sunt stabilite de managerul general Unison, domnul George Dumitrașcu, se adresează tuturor participanților și vin în sprijinul realizării evenimentelor în condiții cât mai bune si civilizate. Vă mulțumim pentru susținere, implicare, pentru distribuirea evenimentului, pentru like-ul oferit pe pagina oficială de Facebook a Corului Unison ! Va mulțumim și vă dorim mult success!
ACTUALIZARE REGULAMENT AUDITII CORUL UNISON TRANSILVANIA
Prezentul REGULAMENT a fost actualizat si aprobat de managerul general al Corului Unison, la data de 06 AUGUST 2021 si este valabil pana la data finalizarii inscrierilor pentru auditii.

Copyright © 2019 UNISON ® Copyright © 2019 PFA Dumitrascu George Toate drepturile rezervate All rights reserved