DUMINICA 27 SEPTEMBRIE 2020 
REGULAMENT
CAP.A  INTRODUCERE
 1. Corul de Copii Unison este alcătuit din copii și tineri  care iși doresc să invețe să cânte în cor, să cunoască copii și oameni noi.
 2. Sunt așteptați copii, tineri entuziaști, talentați, creativi și care sunt gata să studieze în cor, să fie o provocare pentru ei, și mai ales să se distreze.
 3. Pentru a deveni membru în Corul de Copii Unison fiecare candidat trebuie să participe la audiție!
 4. La audiții vor fi prezenți în sala Studio Unison, toți  candidații copii inscriși -impreună cu părinții, la ora  programată telefonic sau prin e-mail.
 5. Audiția este organizată pe grupe de vârstă!
 6. Părinții - vor completa și vor semna formularul de audiție (pe care il vor primi din partea noastră pe e-mail sau înainte de inceperea audiției) formular pe care îl vor preda înainte de începerea testării muzicale, completat și semnat și va achita taxa de audiție în valoare de 25 (douazeci și cinci)  lei pentru care veți primi bon fiscal. Refuzul primirii bonului fiscal cât și  refuzul păstrării acestuia pâna la ieșirea din incinta sediului Unison, duce la anularea audiției candidatului/participantului.
 7. Audițiile vor avea loc în Sala Studio Unison – sala oficială de repetiții a Corului Unison din Brasov, din Bulevardul Mihail Kogălniceanu, nr, 15 – Brașov , vis-à-vis de Liceul/Colegiul Național Dr. Ioan Meșotă (în clădirea cu Grand Restaurant), la parter.
CAP.B. ÎNSCRIEREA LA AUDIȚIE:
 1. Participarea la AUDIȚIE se poate face numai pe bază de programare și numai dacă v-ați înscris până la data de 26 SEPTEMBRIE 2020, ORELE 23.00. (după această dată și oră, nu se mai pot realiza înscrieri).
 2. Vă rugăm să trimiteți solicitarea dumneavoastră pentru audiție pe adresa de e-mail:  auditiiunisonbrasov @gmail.com
 3. Vă rugăm să vă asigurați că ați primit O CONFIRMARE DE ÎNREGISTRARE din partea Unison- în caz contrar vă rugăm respectuos să ne contactați la numărul de telefon: 0722512082 de luni până vineri între orele 10.00-18.00
 4. Pentru ca solicitarea dumneavoastră să fie înregistrată cu succes, vă rugăm să respectați completarea solicitării de participare la audiție cu următoarelor date ce vin in sprijinul organizării audiției:
 5. PRECIZAȚI GRUPA PENTRU CARE CANDIDAȚI LA AUDIȚIE:
 1. grupa CADEȚI 6 – 9 ani împliniți la data audiției,
 2. grupa JUNIORI  10 – 12 ani împliniți la data audiției,
 3. grupa SENIORI 13 – 15 ani împliniți la data audiției,

Nerespectarea vârstelor precizate în prezentul regulament, duce la anularea înscrierii la audiție, verificarea vârstei se face pe baza certificatului de naștere sau a datei de naștere din actul de identitate.

 1. NUMELE ȘI PRENUMELE CANDIDATULUI:
 2. VÂRSTA CANDIDATULUI LA DATA AUDIȚIEI:
 3. ADRESA DUMNEAVOASTRĂ DE E-MAIL:
 4. NUMĂRUL DUMNEAVOASTRĂ DE TELEFON MOBIL:
 5. NUMELE ȘI PRENUMELE persoanei care a expediat solicitarea de audiție:
 1. După expedierea datelor solicitate mai sus, veți primi un mesaj de confirmare pe adresa dumneavoastră de e-mail de pe care ați trimis solicitarea de audiție; dacă nu ați primit mesajul de confirmare din partea UNISON, dintr-o posibilă eroare, vă rugăm să ne contactați urgent la numărul de telefon: 0722512082 * NU UITAȚI SĂ  VERIFICAȚI CĂSUȚA DE E-MAIL ȘI IN SPAM!
 2. Prin expedierea mesajului dumneavoastră catre auditiiunisonbrasov @gmail.com se considera acceptul dumneavoastra cu privire la transmiterea datelor de inscriere la auditie.
 3. Înainte de data audiției cu aproximativ 7 (șapte) zile lucrătoare, veți fi contactați telefonic de către echipa Unison pentru a fi programați la audiție (ora de audiție).
 4. Solicitările de înscriere la audiție ce nu respectă datele calendaristice de înscriere nu vor fi luate in calcul.
CAP. C. AUDIȚIA CONȚINE
 1. reproducerea unor sunete muzicale de către candidat, exemplificate de dirijor, la pian sau vocal.
 2. reproducerea unui ritm de către candidat, redat de dirijor.
 3. interpetarea unui scurt cântecel în limba română (numai la decizia dirijorului) din repertoriul candidatului.
 4. dirijorul poate solicita și un joc muzical la care candidatul trebuie să participe.

Sunt apreciate de către dirijor urmatoarele criterii:

CAP. D. REZULTATUL AUDIȚIEI
 1. punctajul acordat de  dirijor nu poate fi contestat și nici modificat.
 2. Indiferent de rezultatul audiției ADMIS sau RESPINS taxa de participare  la audiție nu se poate returna, prin participarea dumneavoastră la audiție se intelege că ați agreat aceasta regulă.
 3. Toți participanții la AUDIȚIE vor primi din partea UNISON (pe adresa de e-mail de pe care ati expediat solicitarea de participare la audiție), un tabel în care se vor regăsi DOAR CANDIDAȚII ADMIȘI. * verificați si spam!
CAP.F. REGULAMENT DE PARTICIPARE
 1. Vă rugăm să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces și orice alte activități ce premerg participarea la audiția în sine, în scopul intrării în sala de audiție la ora la care ați fost programat.
 2. După ora precizată in documentul informativ de participare la audiție, sau prin mesajul telefonic prin care vi se aduce la cunoștința ora începerii audiției, nu se mai poate intra în sala de audiții.
 3. În sala de audiție - SUNT INTERZISE: consumul de alimente, alte produse alimentare ce sunt ambalate în pungi (desert, dulciuri, fast food-uri, pufuleți, floricele) sunt interzise recipiente ce produc zgomot și pot deranja candidatii.
 4. Este interzis accesul cu orice tip de alimente, băuturi răcoritoare sau carbogazoase, băuturi alcoolice.
 5. Este interzis accesul cu lanterne, laser, obiecte contondente sau ascuțite, substanțe toxice, odorizante, substanțe psihotrope sau arme.
 6. Este interzis accesul cu aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video.
 7. UNISON își rezervă dreptul de a efectua controale la intrare.
 8. Fumatul este interzis în interiorul sălilor / spațiilor / holurilor (inclusiv țigarete medicinale sau electronice).
 9. Accesul animalelor in sala de audiție este interzis.
 10. Mai sunt interzise:
 11. săvarsirea acțiunilor care încalcă ordinea și periclitează desfășurarea evenimentelor,
 12. comportamentul agresiv, limbajul vulgar și abuziv, amenințările, tonul ridicat față de echipa Unison, dirijor, manager, ceilalți participant la auditie, reprezentanții UNISON.
 13. efectuarea actelor de comerț de orice tip, distribuirea produselor cu conținut politic, informațional, publicitar fără acordul în scris al conducerii UNISON.
 14. părinții, candidații sunt rugați să oprească / închidă telefonul mobil la intrarea în sala de audiție din respect pentru candidati și din respect pentru toți participanții.
 15. vă reamintim că participați la un eveniment public denumit AUDIȚIE pentru care vă mulțumim!
 16. toti participanții la audiție se obligă să respecte regulile de bună purtare, să mențină ordinea publică și standardele de conduită acceptate, reglementările de securitate și de siguranță anti-incendiu și să se conformeze ordinelor legale ale reprezentanților UNISON.
 17. UNISON, DUMITRAȘCU GEORGE PFA, AGD sunt unici producători, titulari al drepturilor de autor și drepturi conexe din și ale evenimentelor prezentate de către UNISON, motiv pentru care își rezervă dreptul de a se apăra prin toate mijloacele prevăzute de lege.
 18. regulile de acces la AUDIȚIILE UNISON sunt stabilite de managerul general Unison, domnul George Dumitrașcu, se adresează tuturor participanților și vin în sprijinul realizării evenimentelor în condiții cât mai bune si civilizate.

Vă mulțumim pentru susținere, implicare, pentru distribuirea evenimentului, pentru like-ul oferit pe pagina oficială de Facebook a Corului Unison si mai ales pentru prezența la Audițiile Unison!

Va mulțumim și vă dorim mult succes!